MediaWatch

Tab og vind – guld!

12 overvægtige personer - 6 mænd og 6 kvinder skal i løbet af 13 uger konkurrere om, hvem der kan tabe sig mest. Vinderen er den, der har tabt sig mest og ikke nok med det, den kontante afregning bliver foretaget i det pureste guld, skriver Reuters.

Døbt "Big Diet" og med et på mange måder identisk koncept, skal det nye realityprogram søge at leve højt på seersuceen "Big Brother", der især gik sin sejrsgang i Holland. 37 kameraer vil konstant overvåge de korpulente deltagere, der bliver "indlogeret" på et slot i Houtem i nærheden af den sydhollandske by Maastricht.

Deltagerne i dette nye realityprogram vil undervejs blive udsat for fristelser såsom et velspækket køleskab fyldt med favoritsnacks. Fysiske udfoldelser i form af daglig work-out og helsemad fremstillet af en kendt kok er ligeledes blandt tiltagene. En af showets producere forestiller sig endda, at det kunne ringe på døren og det så viser sig, at være et pizzabud der står udenfor.

Alle på nær en af deltagerne fastholder, at de ikke er med på grund af berømmelsen eller pengene. Folk ønsker simpelthen at få muligheden for endelig at slippe af med nogle af de overflødige kilo, de bærer rundt på.

Såvel hollandske diætister som sunhedsorganisationer forholder sig kritisk til programmet, som de mener presser folk til at leve op til et bestemt skønhedsideal og samtidig kan udgøre en risiko for deltagernes helbred.

Programmets producere afviser kritikken og fastholder, at showet ikke vil fordre andet end at folk generelt set får lyst til at komme i form.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs