MediaWatch

HP lancerer internet-printer

Én af mulighederne med de nye printere er blækpatroner, der sender en e-mail-besked ud, når de er ved at løbe tør og automatisk bestiller nye patroner. I den dyre ende af serien har printerne indbyggede webservere, der gør det muligt for maskinerne at modtage print-ordrer over nettet fra pc'ere, mobiltelefoner eller håndholdte computere. Det skriver Financial Times.

Ved at satse direkte på printere til Internettet, forventer HP at sikre sig en større vækst, men også større profitabilitet og adgang til nye markeder. Den nye printer-serie er således udtryk for en bred restrukturering af HP's billedbehandlings- og printersystem-forretning, der udgør 42 procent af omsætningen.

HP vil fremover i stigende grad fokusere på at udvikle det voksende marked for digital billedbehandling og højvolumen kommerciel print.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs