MediaWatch

TDC presset i Schweiz

TDC's datterselskab Sunrise har krævet fri adgang til telefonledningen ud til kunden mod at betale kostpris. Det har retten nu sagt nej til. Det betyder, at når Sunrise for eksempel skal sælge ADSL-forbindelser, er selskabet nødt til at købe sig adgang til Swisscoms net. Det gør det sværere at konkurrere på pris både på ADSL- og fastnetforretningen, skriver Jyllands-Posten.

Swisscoms eneret til nettet betyder også, at fastnetkunder hos Sunrise modtager regninger fra Swisscom, hvilket gør det sværere rent mentalt at skifte teleudbyder. Det er hele den fremtidige markedsvækst, det drejer sig om, siger Kim Frimer, adm. direktør for Sunrise. - Swisscom vil selvfølgelig udnytte det tidsmæssige forspring de har.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs