MediaWatch

TDC presset i Schweiz

TDC's datterselskab Sunrise har krævet fri adgang til telefonledningen ud til kunden mod at betale kostpris. Det har retten nu sagt nej til. Det betyder, at når Sunrise for eksempel skal sælge ADSL-forbindelser, er selskabet nødt til at købe sig adgang til Swisscoms net. Det gør det sværere at konkurrere på pris både på ADSL- og fastnetforretningen, skriver Jyllands-Posten.

Swisscoms eneret til nettet betyder også, at fastnetkunder hos Sunrise modtager regninger fra Swisscom, hvilket gør det sværere rent mentalt at skifte teleudbyder. Det er hele den fremtidige markedsvækst, det drejer sig om, siger Kim Frimer, adm. direktør for Sunrise. - Swisscom vil selvfølgelig udnytte det tidsmæssige forspring de har.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs