MediaWatch

MSN Messenger populær

Jupiter Media Metrix har lavet en undersøgelse i tolv lande om programmer til online udveksling af information mellem internetbrugere. Undersøgelsen viser at MSN Messenger har 29,5 millioner forskellige bruger mens tallet for brugere på AOL's Instant Messenger er 29,1 millioner, skriver cnet.

MicroSoft er begejstrede for nyheden, da rapporten også viser at brugerne af deres service også er længere tid på nettet i gennemsnit, end brugerne af konkurrentens program, en oplysning der kan vise sig at være værdifuld i forbindelse med salget af de reklamer, der kommer op på kundernes skærm når programmet bruges.

Firmaet har planer om at tilføje nye produkter, der skal bygge på samme principper som MSN Messenger, samt give udviklere uden for virksomheden mulighed for at lave lignende programmer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs