MediaWatch

Adobe overgår forventninger

Adobe hvis første kvartal sluttede 2. marts har således noteret sig en omsætning på ialt 329 millioner dollar. Dette modsvarer en vækst på 17 procent i forhold til samme periode i 2000, hvor selskabet havde en omsætning på 282,2 millioner dollar. I fjerde kvartal 2000 havde Adobe en omsætning på 355,2 millioner dollar.

"I et marked præget af træg økonomi, er det med stor tilfredshed, at vi kan rapportere en vækst på 17 procent i omsætningen i forhold til sidste år," siger Sten Torpare, præsident for Adobe Systems i Norden i en pressemeddelse.

Periodens resultat efter skat blev på 69,8 millioner dollar, sammenlignet med 64,6 millioner i samme periode 2000. Dette svarer til en vækst på 8 procent. I fjerde kvartal 2000 blev resultatet efter skat 79,2 millioner dollar.

Gevinsten per aktie for første kvartal blev på 28 cent. I første kvartal 2000 var gevinsten tilsvarende på 26 cent. Fjerde kvartal 2000 viste den højeste gevinst med 31 cent per aktie.

Udover de offentliggjorte nøgletal meddeler softwareselskabet, at virksomhedens grundlægger John Warnock går på pension. Warnock bliver dog siddende i bestyrelsen sammen med Adobes anden grundlægger Charles Geschke, som gik på pension sidste år.

Ny hovedansvarlig for produktudvikling og markedsføring af alle Adobes produkter bliver Shantanu Narayen, der er valgt som Executive Vice President for Worldwide Marketing and Development.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs