MediaWatch

TDC-ejer kigger på WorldCom

I forhold til Clinton-administrationen har den nye Bush-regering et mere afslappet forhold til storfusioner i amerikansk erhvervsliv. Det har sparket en ny runde af samtaler i gang, skriver Washington Post.

Således skulle også BellSouth være i færd med at undersøge mulighederne for en overtagelse af SprintCorp., skriver avisen. Konkrete skridt er dog ikke blevet taget, og det ligger langt fra fast, at samtalerne fører til noget.

WorldCom har mistet omkring 70 procent af sin værdi over det seneste år, og betragtes som et sårbart selskab, der før eller siden bliver nødt til at finde en partner. Også Sprint vurderes at have behov for en partner med en stor pengepung. SBC Communications er på sin side interesseret i at få fingrene i WorldComs internet-aktiviteter.

Ifølge en amerikanske teleanalytiker vil alle langdistance-udbyderne i USA før eller siden blive overtaget af de såkaldte "Bell-companies", de store, gamle teleselskaber med regional forankring.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs