MediaWatch

B&O får ny koncernchef

Torben B. Sørensen, 50, kommer fra en stilling som koncerndirektør i LEGO A/S, hvor han havde ansvaret for Ny Forretningsudvikling. Han tiltrådte i den danske legetøjskoncern i 1996 og har blandt andet været med til at skabe den internationale organisation, der i samarbejde med MIT/Medialab stod bag udviklingen af LEGO MINDSTORMS, som regnes for en af de største innovationer i koncernens nyere historie.

Sørensen har udover en række topposter inden for blandt andet IT suppleret sin uddannelse med studieophold ved Stanford Universitetet, samt givet indlæg om innovation ved konferencer på så anerkendte uddannelsesinstitutioner som MIT og Harvard.

Han beklæder desuden en række bestyrelsesposter i danske virksomheder herunder kan nævnes SimCorp, Radiometer samt Purup-Eskofot.

Torben B. Sørensen indtræder i B&O's koncerndirektion 1. maj og overtager det fulde ansvar 1.juli. Afgående direktør Anders Knutzen, som allerede forrige år meddelte, at han ikke ønskede at forblive på posten, vil stadig være til rådighed frem til midten af 2002.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs