MediaWatch

Amerikanske IT-folk til Danmark

Headhunterfirmaet Guidance International ser en oplagt mulighed i at flytte arbejdskraft fra det kriseramte Silicon Valley til bl.a. Danmark, skriver Berlingske Tidende.

- Øresundsregionen er ét af to interessante vækstcentre, som vi gerne vil åbne kontor i, siger Niels Hovmand, forretningsudvikler hos Guidance International.

I alt har firmaet ordrer fra en håndfuld danske virksomheder. Der er særlig efterspørgsel efter erfarne projektere, som det tilsyneladende er svært at finde i Danmark. Men Guidance International leder også efter netværksspecialister og erfarne programmører, som ønsker at rejse til Danmark.

- Amerikanerne vil gerne arbejde på markeder, der er i vækst - og Øresundsregionen er et af de mest interessante vækstcentre i Europa, siger Niels Hovmand.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs