MediaWatch

Nokia outsourcer til SCI

SCI skal købe to af Nokias netværks-enheder - den ene i Finland, den anden i Storbritannien - med tilsammen 1.250 medarbejdere. Samlet ønsker Nokia at outsource 60 procent af sin kapacitet inden for området, mens kun ti procent af mobiltelefoni-produktionen skal på andre hænder.

SCI, der har 37.000 medarbejdere på 51 fabrikker i 19 lande, har samarbejdet med Nokia siden 1998, skriver Financial Times.

Aftalen med SCI vil gøre Nokia mere fleksibel og konkurrencedygtig, siger Tapio Karjalainen, senior vice-president i Nokia Networks. I januar fik Flextronics ordren på at ovetage størsteparten af Ericssons fremstilling af mobiltelefoner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs