MediaWatch

USA: Aktionærer godkender tysk opkøb

Mindre end to måneder før handlen afsluttes, er der dog voksende usikkerhed om, hvorvidt det tyske teleselskab lykkes med sit første store udenlandske opkøb. Handelens værdi er, efter store børsfald inden for telesektoren, omtrent blevet halveret siden aftalen blev offentliggjort sidste sommer, og der er optræk til politiske forviklinger på begge sider af Atlanten, skriver Financial Times.

I Tyskland er der usikkerhed om, hvor solidt Telekoms topchef Ron Sommer sidder i sadlen. Tyske toppolitikere forsikrer om, at hans job er sikkert, men yderligere fald i Telekoms aktiekurs kan ændre billedet. I USA tager politikere debatten om Sommers position som et tegn på, at det tyske teleselskab stadig er under betragtelig statslig kontrol.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs