MediaWatch

Siemens og Alcatel er bekymrede

Tyske Siemens og franske Alcatel udtrykte tirsdag bekymring over de faldende vækstrater i mobiltelefonindustrien. Siemens sagde, at det påvirker forventningerne, både til selskabets mikrochip-producent, Infineon, og til Siemens mobildivision.

Alcatel sagde, at selskabet overvejer at lukke to mobil-fabrikker midlertidigt, en uge i denne måned og en uge i maj, skriver Financial Times.

Det britiske tele-selskab Cable & Wireless oplyste, at indtjeningen ikke vil leve op til forventningerne på grund af hård priskonkurrence i USA og Japan. Samtidig annoncerede selskabet, at 4.000 ud af 18.000 medarbejdere skal fyres næste år.

Meddelelserne kommer efter, at selskaber som Cisco og Motorola de seneste dage har meldt om massefyringer, mens Ericsson har meldt om tab i milliardklassen.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs