MediaWatch

DR2 udvider jordbaseret dækning

De nye, lokale DR 2-sendere giver flere danskere mulighed for at modtage DR 2 ved hjælp af et jordbaseret signal.

I løbet af første halvdel af 2001 sætter DR fem nye sendemaster i drift. Det drejer sig denne gang om Struer, Viborg, Frederiksværk, Hillerød og Thisted. Senere på året følger også en ny DR 2-sender i Skive-området.

De svage sendere er sendemuligheder, som det ikke har været muligt at drive privat lokal-TV med, fordi det kommercielle underlag i sendeområdet er for småt.

For ét år siden kunne DR2 ses af 73 procent. Penetrationen er nu øget til 74 procent ifølge Gallup, og den kan komme højere op.

- Med opstillingen af de seks nye sendere når vi endnu et skridt på vejen mod, at DR 2 bliver landsdækkende i ordets bogstaveligste forstand", siger DR 2-programchef Torben Frølich.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs