MediaWatch

Tyco i milliardhandel

Tyco oplyser, at det udvider sine aktiviteter og via et opkøb af erhvervsbanken CIT, Commercial Investment Trust, træder ind i finansverdenen. Købet sker som et mix af aktier og kontanter og beløber sig til 9,2 milliarder dollar, skriver Financial Times.

Erhvervsbankens aktionærer vil ved handlen modtage 0,69 Tyco aktie for hver CIT-aktie de er i besiddelse af. Transaktionskursen er bestemt ud fra Tyco's lukkekurs mandag.

De to selskaber har ligget i forhandlinger over en længere periode, kulminerende med hvad der lignede et sammenbrud så sent som i sidste uge.

Det Bermuda baserede Tyco's operationer ledes fra hovedkvarteret i New Hampshire, USA. Selskabet gør sig inden for elektronik, medicinsk udstyr samt brand -og sikkerhedssystemer.

CIT er stiftet i 1908 og har sin base i New York.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs