MediaWatch

90 mio dollar til mobilt indhold

Pengene skal bruges til at udvikle software til video og audio-indhold på det trådløse Internet. Blandt investorerne er Intel, Motorola, Qualcomm, Sun Microsystems og Texas Instruments.

PacketVideo har siden juli 1998 hentet 145 millioner dollar, og gårsdagens aftale er blandt de største i år, når det drejer sig om private investeringer. Det skriver New York Times.

Selskabets software transformerer analog video til digital video og 'pakker' indholdet. Firmaets server transmitterer derefter indholdet til bærbare apparater som mobiltelefoner og lomme- og bærbare computere, der i forvejen har installeret PacketVideos software til at afkode signalerne.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs