MediaWatch

90 mio dollar til mobilt indhold

Pengene skal bruges til at udvikle software til video og audio-indhold på det trådløse Internet. Blandt investorerne er Intel, Motorola, Qualcomm, Sun Microsystems og Texas Instruments.

PacketVideo har siden juli 1998 hentet 145 millioner dollar, og gårsdagens aftale er blandt de største i år, når det drejer sig om private investeringer. Det skriver New York Times.

Selskabets software transformerer analog video til digital video og 'pakker' indholdet. Firmaets server transmitterer derefter indholdet til bærbare apparater som mobiltelefoner og lomme- og bærbare computere, der i forvejen har installeret PacketVideos software til at afkode signalerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs