MediaWatch

Fald overalt efter US-kursdyk

Japanske investorer har fortsat udsalget af især teknologiaktier og det japanske Nikkei-indeks tilføjede endnu et 3 procents kursfald til de foregående dages fald og ligger fortsat i sit laveste niveau i over 16 år.

I Europa ligger samtlige indeks ligeledes lavere. London markedets FTSE 100 over de 100 største aktier ligger 1,33 procent lavere. Det tyske DAX indeks ligger 1,02 procent lavere og er gået under det psykologiske 6.000 skel. Paris ligger 1,22 procent lavere og det svenske OMX ligger nede med 2,73 procent hårdt ramt af Ericssons profitwarning.

Herhjemme lå KFX-indekset klokken 11:45 lige under 300-skellet i 299,86. Dette modsvarer et fald på 7,71 indekspoint hvilket er godt 2,57 procent lavere.

Nasdaq-kursfølsomme GN Store Nord ligger 5 kroner lavere i kurs 94 - 5 procent lavere. NKT - der ligeledes er fiberoptikrelateret ligger i kurs 1230 og 5,75 procent lavere. Lidt bedre går det for i-data, der kun har sat 2,7 procent til og ligger i 143 kroner. Tele Danmark ligger 9 kroner lavere i kurs 271 - svarende 3,2 procent lavere i forhold til gårsdagens lukkekurs.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs