MediaWatch

Razorfish overvejer nye afskedigelser

En reducering fra 1800 til 1440 medarbejdere synes ikke nok for den økonomisk trængte internetkonsulent Razorfish, der angiveligt forbereder nye afskedigelser. Disse kan meget vel være en realitet med udgangen af denne uge og risikerer at ramme bredt fordelt på selskabet 12 kontorer rundt om i verden. Selskabet ønsker dog ikke at oplyse specifikke tal, skriver Financial Times.

Nedskæringerne kommer i kølvandet på investorernes bekymringer for selskabet finansielle position. I februar vurderede investeringsbanken Morgan Stanley Dean Witter, at Razorfish's kapitalbeholdning var sunket fra 84,1 millioner dollar i september til 51,5 millioner med udgangen af december. Banken forventer et yderligere kapitaltab på 20 til 25 millioner dollar i første kvartal i år.

Razorfish, der forud for sidste forårs børsmæssige IT-kollaps på børserne havde en værdi på 4,6 milliarder dollar, er nu faldet til en værdi mindre end 100 millioner. Selskabet fastholder, at det aktivt leder efter ny kapital, men ikke er kommet tættere på en løsning endnu.

Razorfish's tilbagegang skaber bekymring for om nedgangen i den amerikanske efterspørgsel efter internetkonsulenter vil smitte af på Europa. Svenske internetkonsulenter som Framfab og Icon Medialab har annonceret tilsvarende afskedigelser.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs