MediaWatch

Napster risikerer lukning onsdag

Inden onsdag skal Napster have blokeret for 135.000 titler på en liste, som de største pladeselskaber i verden har krydset af. Napster-folkene arbejdede i weekenden på højtryk for at filtrere de beskyttede sange fra. Men selskabet bliver udfordret af hackere og andre brugere, der finder på stadig nye måder at omgå Napsters filtre, skriver Financial Times.

Nye services som Napcameback.com gør, at brugerne kan forvrænge sangtitlerne, så de undgår Napsters overvågning. Andre brugere kan udnytte den samme software til at søge efter sange med den forvrængede titel. Eksperter forventer, at Napsters service vil gå markant ned, når blokaden overfor brugerne er sat i værk, så Napster kæmper for alvor med ryggen mod muren.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs