MediaWatch

TDC Internet lancerer sikkerhedsportal

I det hidtil alvorligste angreb mod e-banker og e-handelsvirksomheder har østeuropæiske hackere fået fingre i mere end en million kreditkortnumre. Numrene er stjålet fra kundedatabaser på over 40 forskellige amerikanske websites, der efter angrebet blev afpresset af hackerne, der tilbød hjælp til at forhindre nye angreb - vel at mærke "et tilbud, der ikke kunne afslås", for ellers ville kreditkortoplysningerne blive spredt på Internettet.

Hackerne udnyttede, at virksomhederne ikke havde fået installeret patches, som skulle beskytte mod sårbarheder i Windows NT, som har været kendt helt siden 1998.

Kunder hos TDC Internet vil i den nærmeste fremtid kunne abonnere på en sikkerhedsløsning, der beskytter mod hackerangreb.

- Vi kan med den nye udbygning af vores SafeForce-abonnement gøre det nemmere for virksomhederne at sikre sig mod hackerangreb. De slipper for den uoverskuelige opgave, det er at følge med i de mange sårbarheder, der dukker op, siger Sikkerhedschef i TDC Internet, Per B. Hansen.

TDC Internet har landets største afdeling for sikkerhed på Internettet herunder CERT-funktionen, CSIRT.DK, der er en del af det verdensomspændende samarbejde for netsikkerhed, CERT.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs