TDC Internet lancerer sikkerhedsportal

MediaWatch

I det hidtil alvorligste angreb mod e-banker og e-handelsvirksomheder har østeuropæiske hackere fået fingre i mere end en million kreditkortnumre. Numrene er stjålet fra kundedatabaser på over 40 forskellige amerikanske websites, der efter angrebet blev afpresset af hackerne, der tilbød hjælp til at forhindre nye angreb - vel at mærke "et tilbud, der ikke kunne afslås", for ellers ville kreditkortoplysningerne blive spredt på Internettet.

Hackerne udnyttede, at virksomhederne ikke havde fået installeret patches, som skulle beskytte mod sårbarheder i Windows NT, som har været kendt helt siden 1998.

Kunder hos TDC Internet vil i den nærmeste fremtid kunne abonnere på en sikkerhedsløsning, der beskytter mod hackerangreb.

- Vi kan med den nye udbygning af vores SafeForce-abonnement gøre det nemmere for virksomhederne at sikre sig mod hackerangreb. De slipper for den uoverskuelige opgave, det er at følge med i de mange sårbarheder, der dukker op, siger Sikkerhedschef i TDC Internet, Per B. Hansen.

TDC Internet har landets største afdeling for sikkerhed på Internettet herunder CERT-funktionen, CSIRT.DK, der er en del af det verdensomspændende samarbejde for netsikkerhed, CERT.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også