MediaWatch

TDC Internet lancerer sikkerhedsportal

I det hidtil alvorligste angreb mod e-banker og e-handelsvirksomheder har østeuropæiske hackere fået fingre i mere end en million kreditkortnumre. Numrene er stjålet fra kundedatabaser på over 40 forskellige amerikanske websites, der efter angrebet blev afpresset af hackerne, der tilbød hjælp til at forhindre nye angreb - vel at mærke "et tilbud, der ikke kunne afslås", for ellers ville kreditkortoplysningerne blive spredt på Internettet.

Hackerne udnyttede, at virksomhederne ikke havde fået installeret patches, som skulle beskytte mod sårbarheder i Windows NT, som har været kendt helt siden 1998.

Kunder hos TDC Internet vil i den nærmeste fremtid kunne abonnere på en sikkerhedsløsning, der beskytter mod hackerangreb.

- Vi kan med den nye udbygning af vores SafeForce-abonnement gøre det nemmere for virksomhederne at sikre sig mod hackerangreb. De slipper for den uoverskuelige opgave, det er at følge med i de mange sårbarheder, der dukker op, siger Sikkerhedschef i TDC Internet, Per B. Hansen.

TDC Internet har landets største afdeling for sikkerhed på Internettet herunder CERT-funktionen, CSIRT.DK, der er en del af det verdensomspændende samarbejde for netsikkerhed, CERT.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs