MediaWatch

Telia og Cisco samarbejder

Aftalen der i første omgang gælder for et år træder i kraft med øjeblikkelig virkning og det er således forventet at Cisco i det kommende år skal markedsføre Telia's tjenester til et beløb i omegnen af 115 millioner kroner.

Fokus vil være rettet mod de to selskabers europæiske og amerikanske operationer og Telia vil til gengæld for at Cisco markedsfører Telia Internationals Carrier IP-tjenester købe Cisco-udstyr i form af access routers og lignende.

Lars Rydin, præsident for Telia International Carrier siger om samarbejdet at det har stor strategisk betydning og at selskabet vil føle sig styrket i dets offensive tiltag på områder som Internet og IP-services.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Seneste nyt

Se flere jobs