MediaWatch

Massive tele-sammenbrud i vente

Der var knubbede ord til de europæiske regeringer for at have startet 'et epileptisk vanvid' med auktionerne over UMTS-licenser. Etableringen af GPRS-systemerne er i gang, og de er næsten lige så gode. Derfor vil vi se konkurser i telesektoren, fastslog Nicholas Negroponte.

- Det bedste ville være at give pengene tilbage og gennemtænke processen igen. Men det tror Nicholas Negroponte ikke vil ske.

Den visionære leder af det amerikanske MIT Medialab var dog ikke kommet til Stockholm blot for at revse europæisk telepolitik. Vi er ved begyndelsen til begyndelsen af Internet, sagde Nicholas Negroponte. Langt den største vækst på Internettet vil fremover ske i u-landene, og megen innovation vil komme fra uventet hold, mener han.

Mennesker vil i fremtiden blive en minoritet på nettet. Nye typer af maskiner bliver forbundet med Internet, hvor de vil kommunikere for at fungere bedre, forudser Nicholas Negroponte. Tendensen ses allerede med så forskellige produkter som den italienske vaskemaskine Margarita samt med de nyeste typer kampfly.

Læs mere i Nyhedsbrevet Mediawatch om Den ny Økonomi, der udkommer fredag.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs