MediaWatch

NakedWife kom ikke langt

Virusen ramte mest USA og Canada, men der er også rapporteret tilfælde i Europa. André Post fra Symantec Corp's Antivirus Research Center (SARC) mener ikke, at mere end få tusinde compurtere blev ramt af den ellers farlige virus, skriver IDG.

SARC fik cirka 40 meldinger fra kunder, der var blevet ramt af virusen, mens McAfee kun blev informeret om 15 tilfælde. De fleste af disse tilfælde var i USA, med få i Canada og Europa. Der har ikke været nogen tilfælde i Asien, da virksomhederne i denne del af verdenen for det meste var lukkede, da virusen startede, og den var blevet uskadeliggjort før Asien igen åbnede for computerne.

Virusen er dog stadig farlig. Den minder meget om I Love You og Anna Kournikova, der tidligere har gjort stor skade. NakedWife går, hvis den bliver åbnet, gennem Microsoft Outlook og videresender sig til alle i adressekartoteket, samt sletter vigtige filer i Windows, hvilket betyder at Windows skal geninstalleres.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs