NakedWife kom ikke langt

MediaWatch

Virusen ramte mest USA og Canada, men der er også rapporteret tilfælde i Europa. André Post fra Symantec Corp's Antivirus Research Center (SARC) mener ikke, at mere end få tusinde compurtere blev ramt af den ellers farlige virus, skriver IDG.

SARC fik cirka 40 meldinger fra kunder, der var blevet ramt af virusen, mens McAfee kun blev informeret om 15 tilfælde. De fleste af disse tilfælde var i USA, med få i Canada og Europa. Der har ikke været nogen tilfælde i Asien, da virksomhederne i denne del af verdenen for det meste var lukkede, da virusen startede, og den var blevet uskadeliggjort før Asien igen åbnede for computerne.

Virusen er dog stadig farlig. Den minder meget om I Love You og Anna Kournikova, der tidligere har gjort stor skade. NakedWife går, hvis den bliver åbnet, gennem Microsoft Outlook og videresender sig til alle i adressekartoteket, samt sletter vigtige filer i Windows, hvilket betyder at Windows skal geninstalleres.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Photo: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter