MediaWatch

SAS og Compaq laver IT-selskab

Det fælles selskab, der skal skabe løsninger til fly -og rejseindustrien, sker som led i SIG's internationale ekspansion. Samarbejdet med Compaq ventes overordnet set, at styrke SAS-selskabets nuværende position på markedet.

SIG, der på nuværende tidspunkt har leveret løsninger til såvel SAS som andre medlemmer i partnerskabet Star Alliance, vil så snart det nye selskab er dannet overføre sine nuværende aktiviteter hertil.

Hans-Henrik Hedegaard, administrerende direktør for SIG siger, at partnerskabet med Compaq vil give selskabet mulighed for at komme endnu hurtigere ud til den internationale fly -og rejseindustri. Compaq's direktør for forretningsudvikling, Nicklas Johnsson, udtrykker stolthed over at være valgt som samarbejdspartner for SIG, som han mener har skabt nogle spændende mobile produkter.

SAS ser den nye satsning som en stor og god mulighed for at vise at selskabet kan regnes for både kreativt og IT-ledende.

Navnet på det nye selskab bliver Scandinavian Mobility Sweden AB.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs