MediaWatch

SAS og Compaq laver IT-selskab

Det fælles selskab, der skal skabe løsninger til fly -og rejseindustrien, sker som led i SIG's internationale ekspansion. Samarbejdet med Compaq ventes overordnet set, at styrke SAS-selskabets nuværende position på markedet.

SIG, der på nuværende tidspunkt har leveret løsninger til såvel SAS som andre medlemmer i partnerskabet Star Alliance, vil så snart det nye selskab er dannet overføre sine nuværende aktiviteter hertil.

Hans-Henrik Hedegaard, administrerende direktør for SIG siger, at partnerskabet med Compaq vil give selskabet mulighed for at komme endnu hurtigere ud til den internationale fly -og rejseindustri. Compaq's direktør for forretningsudvikling, Nicklas Johnsson, udtrykker stolthed over at være valgt som samarbejdspartner for SIG, som han mener har skabt nogle spændende mobile produkter.

SAS ser den nye satsning som en stor og god mulighed for at vise at selskabet kan regnes for både kreativt og IT-ledende.

Navnet på det nye selskab bliver Scandinavian Mobility Sweden AB.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs