MediaWatch

Dæmper forventninger til guldægget

I december fastholdt adm. direktør Tom Knutzen, NKT Holding, at vækstselskabet ville nå en omsætning på en kvart milliard kroner i 2001. I regnskabet for 2000 er forventningen neddæmpet til et salg på 200 millioner kroner, skriver Berlingske Tidende.

Aktieanalytikerne henviste blandt andet til de nedtonede forventninger til Ionas, da NKT-aktien i går faldt 2,5 procent efter offentliggørelsen af et årsregnskab med voldsomme tab.

Det er kun fortjenesten på 4,9 milliarder kroner efter salget af Giga til Intel sidste år, der sikrer NKT et overskud i milliardklassen. NKT er imidlertid uændret optimistiske om det langsigtede potentiale i Ionas, der fremstiller optiske netværkskomponenter. - Men stigningstakten her i starten bliver måske lidt mere afdæmpet end vi troede i december, siger Tom Knutzen.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs