MediaWatch

IT-leverandør føler sig misbrugt

Beskyldningerne falder i et brev fra Columbus til de ansvarlige for forsyningsvirksomheden i Københavns Kommune. Af brevet fremgår det, at IT-leverandøren føler sig misbrugt i et politisk spil. Ifølge Columbus har Københavns Energi parkeret en udgift på 40 millioner kroner i en voldgiftssag. Og ved at trække sagen i langdrag kan energi-selskabet dække over flere belastende forhold. Det skriver Berlingske Tidende.

De belastende forhold er bl.a., at der har fundet et overforbrug af penge sted, at der er økonomisk rod i selskabet, og at den tidligere økonomidirektør er blevet fyret af samme årsag. Københavns Energi mener, at det er Columbus IT Partner, der skylder den offentlige virksomhed penge. Forsyningsselskabet har tre gange fremsat et stadigt mindre millionkrav over for sin leverandør, efter leveringen af et IT-system, der var forkert dimensioneret.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs