MediaWatch

IT-leverandør føler sig misbrugt

Beskyldningerne falder i et brev fra Columbus til de ansvarlige for forsyningsvirksomheden i Københavns Kommune. Af brevet fremgår det, at IT-leverandøren føler sig misbrugt i et politisk spil. Ifølge Columbus har Københavns Energi parkeret en udgift på 40 millioner kroner i en voldgiftssag. Og ved at trække sagen i langdrag kan energi-selskabet dække over flere belastende forhold. Det skriver Berlingske Tidende.

De belastende forhold er bl.a., at der har fundet et overforbrug af penge sted, at der er økonomisk rod i selskabet, og at den tidligere økonomidirektør er blevet fyret af samme årsag. Københavns Energi mener, at det er Columbus IT Partner, der skylder den offentlige virksomhed penge. Forsyningsselskabet har tre gange fremsat et stadigt mindre millionkrav over for sin leverandør, efter leveringen af et IT-system, der var forkert dimensioneret.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs