MediaWatch

TDC forsinket med kabel-internet

Det er især efterspørgslen blandt kunderne, der er kommet bag på TDC Kabel TV, siger produktdirektør Jes Nicolajsen. En anden årsag til forsinkelsen er, at TDC tilsidesætter de almindelige kabel-tv kunder til fordel for store boligforeninger, skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Nettet udbygges først, der hvor efterspørgslen er størst, siger produktdirektøren. Indtil videre er opgraderingen af nettene gennemført i Århus og Aalborg samt i dele af Odense, Frederiksberg og Hvidovre.

TDC ønsker ikke at oplyse, hvor mange kunder der i dag har fået højhastighedsinternet via kabel-nettet. - Men det går hurtigere, end vi havde ventet, siger Jes Nicolajsen. TDC Kabel TV startede sidste år opgraderingen af kabel-tv nettene, så der kan sendes og modtages data begge veje.

Med et kabel-modem kan man surfe på Internet via kabel-tv nettet med en langt højere hastighed end på en almindelig telefon- eller ISDN-linie.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs