MediaWatch

Førende sites taber trafik

Ifølge analyseselskabet, Alexa Research, har Internettets top 1000 sites, målt på trafik, tabt godt 10 procent af deres andel af sidehenvisninger inden for det seneste halve år. Nye tal viser således, at de største sites i januar stod for 48,3 procent af alle sidehenvisninger på Internettet, skriver SiliconValley.com.

Topsitene fortsætter med at trække milliarder af sidehenvsininger hver måned, men den overordnede andel af trafikken er ved at blive udhulet i takt med at stadigt flere brugerne bliver mere fortrolige med Internettet.

Ifølge en amerikansk data miner sker der det, at brugerne efterhånden som kendskabet udvides, begynder at søge mod andre sites i jagten på at få tilfredsstillet deres behov.

Undersøgelsen viser dog samtidig, at de store sites fortsætter med at tiltrække en betragtelig andel af det hastigt voksende internetforbrug.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs