MediaWatch

Aston Group trækker næsen til sig

1000 dage, sagde ellers Peter Warnøe, adm. direktør og hovedaktionær i Aston Group, var det tidsrum, han ville give selskabet til at blive børsnoteret fra fødslen i august 1999. Men tidernes ugunst i IT-branchen gør, at de planer nu er blevet revideret. Aston Group arbejder ikke længere med en deadline for børsnoteringen, skriver Berlingske Tidende.

Astons børsværdi er i en analyse sat til omkring 1,5 milliarder kroner. Det er langt fra de tre til ni milliarder kroner, som vurderingen lød på for to-tre måneder siden.

Jens Due Olsen, finansdirektør i Aston Group, siger, at selskabet ikke er interesseret i at være en del af det brandudsalg, der foregår i IT-aktier for øjeblikket. Derfor trækker selskabet næsen til sig.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs