MediaWatch

Psion falder kraftigt

Psion meddeler, at det i kølvandet på det afbrudte samarbejde med Motorola om udviklingen af en pendant til rivalen Palm's Palm Pilot, nu vil sammenlægge sine aktiviteter i en division.

I forsøget på at begrænse omkostningerne vil selskabet i forbindelse med den planlagte sammenlægning opsige 20 procent af medarbejderstaben, og omstruktureringen ventes at skabe besparelser i omegnen af 17 millioner britiske pund i år og yderligere 7 millioner på fremtidig basis.

Psions samlede tab før skat blev på 8,1 millioner britiske pund mod et overskud på 4,6 millioner for regnskabsåret 1999. Per aktie svarer det til et tab på 2.66 pence mod et overskud på 0.86 pence i fjor.

Navnet på Psions nye division bliver Psion Digital Solutions.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs