MediaWatch

Icon varsler nye afskedigelser

Icon kom ud af regnskabsåret, der sluttede i december, med et tab før skat på 2,59 milliarder svenske kroner ud af et salg på 1,7 milliarder svenske kroner, skriver Financial Times.

En stor del af tabet skyldes, at Icon har afskrevet 2,29 milliarder kroner på baggrund af en fornyet vurdering af de mange nye selskaber, som Icon opkøbte forrige år. Men selv uden engangsafskrivningerne steg tabene til 200 millioner svenske kroner, sammenlignet med 85 millioner året før.

De mange afskedigelser i Icon Medialab kommer oven på december måneds afskedigelse af 100 medarbejdere. Forrige måned fratrådte Icons chief executive, Ulf Dahlsten, efter ikke at have indfriet selskabets resultatmål. De nye afskedigelser vedrører først og fremmest Icons forretning i Sverige, Storbritannien og Holland. Tilbage har Icon en medarbejderstab på 1.600 i 15 lande.

Forrige uge meldte Icon Medialabs svenske rival Framfab ligeledes om tab før skat på 2,25 milliarder og varslede afskedigelser af omkring 400 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs