MediaWatch

Amazon lægger musik på nettet

Sitet har haft gratis musik i næsten to år, men det er først fra i går onsdag, at udvalget blev så stort som nu. Kunstnerne spænder fra Nirvana til George Michael, fra opera til rock. Udvalget er ikke så stort som hos omdiskuterede Napster, men til gengæld har firmaet musikbranchens anerkendelse.

Kunstnere, der er uafhængige af de store musikkoncerner, vil også få mulighed for at få deres musik på Amazon. Det vil være muligt for brugerne at donere penge til kunstnere de kan lide, imod at firmaet tager 30 procent af indtjeningerne, skriver Reuters

Sitet har lavet en speciel afdeling hvorfra man kan downloade musikken, men der vil være adskillige link til butikkens CD-afdeling, da det er meningen at give en forsmag på, hvad man kan få på de forskellige kunstneres egne album. Meget af musikken er derfor også live-versioner eller forskellige remix. Det betyder også, at man kan finde ting man ellers ikke normalt kan få i de regulære musikbutikker.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs