MediaWatch

Intel vil forske sig ud af krise

Men nedgangen vil ikke gå ud over firmaets fremtidige forbrug til udvikling og forskning, sagde koncerndirektør Craig R. Barret ved firmaets halvårlige udviklermøde. Det skriver New York Times.

Firmaet vil også fortsætte med at opkøbe nye virksomheder, der er blevet billigere på grund af markedets nuværende tilstand. Intel købte sidste år 16 firmaer til en samlet pris af 2,7 milliarder dollar.

Det har været et hårdt år for selskabet, hvor konkurenter som Advanced Micro Devices (AMD) og Transmeta er kommet ind på markedet med nye produkter, der har presset Intels førerposition på markedet.

Men firmaet venter at sende mange nye produkter på markedet i løbet af 2001, og vil fortsætte denne retning, og sikre sine fremtidige produkter, ved at investere i udviklingen nu.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs