MediaWatch

Danske tech-aktier ned på Nasdaq-fald

GN Store Nord, der i går fik lidt tilbage på baggrund af en stigning i sin amerikanske peer-aktie Exfo ligger her til formiddag i kurs 116,5 og 7,5 kroner lavere. NKT går heller ikke ram forbi af den dårligere stemning i fiberoptik-relaterede papirer og ligger p.t. i kurs 1780, hvilket er 70 kroner lavere end gårsdagens lukkekurs.

Sidste uges hårdt ramte Tele Danmark ligger på trods af en strøm af analyser, der anbefaler aktien som en god opsamlingschance, stadig i kurs 272 - præcis på samme kurs som aktien lukkede i fredag. Investorerne synes endnu ikke at have lyst til at investere i papiret.

Også i-data og NavisionDamgaard ligger begge 5 kroner lavere i henholdsvis kurs 180 og 220.

Generelt ligger de europæiske aktiemarkeder 0,5 til 1 procent lavere. Det er teknologiaktierne, der trækker ned, og udover gårsdagens Nasdaq kursfald, tilskrives faldene også en vurdering fra Goldman Sachs, der har advaret investorerne om, at det stadig er for tidligt at gå tilbage i de stærkt nedsatte teknologipapirer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs