MediaWatch

Ny IT til Udenrigsministeriet

U2000, som systemet hedder, betyder, at alle ansatte i udenrigstjenesten - både i udlandet og på Asiatisk Plads - får fælles og ensartet adgang til data. Det skriver Erhvervsbladet.

Opgaven er lagt i hænderne på den danske afdeling af den internationale konsulentvirksomhed Aston Group, der af parterne vurderes at få 46-47 millioner kroner for arbejdet. Systemet skal være på plads inden udgangen af i år, så den moderniserede IT-infrastruktur er indkørt, når Danmark overtager formandskabet i EU i anden halvdel af 2002.

Aston Group har fået opgaven efter en licitation. Basis-kontraksummen er 35,9 millioner kroner, men der er indgået aftaler om konsulentbistand samt optioner på yderligere opgaver for Aston Group.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs