MediaWatch

Ny IT til Udenrigsministeriet

U2000, som systemet hedder, betyder, at alle ansatte i udenrigstjenesten - både i udlandet og på Asiatisk Plads - får fælles og ensartet adgang til data. Det skriver Erhvervsbladet.

Opgaven er lagt i hænderne på den danske afdeling af den internationale konsulentvirksomhed Aston Group, der af parterne vurderes at få 46-47 millioner kroner for arbejdet. Systemet skal være på plads inden udgangen af i år, så den moderniserede IT-infrastruktur er indkørt, når Danmark overtager formandskabet i EU i anden halvdel af 2002.

Aston Group har fået opgaven efter en licitation. Basis-kontraksummen er 35,9 millioner kroner, men der er indgået aftaler om konsulentbistand samt optioner på yderligere opgaver for Aston Group.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs