MediaWatch

3com afskediger 1200 ansatte

Afskedeligelserne omfatter 900 fuldtidsansatte og 300 deltids- og midlertidigt ansatte. Dette svarer til en nedskæring af medarbejderstaben på cirka ti procent, fra 11.700 til 10.500 skriver the Wall Street Journal.

Afskedigelserne kommer ikke uventet for omverdenen, da 3Com allerede i december udtalte at de ville finde måder at spare mellem 200 og 225 millioner dollar. Denne besparelse skulle blandt andet genereres ved at fritstille ansatte.

Firmaet oplever ligesom andre firmaer i IT-branchen til den faldende forbrugeraktivitet, og det er blandt andet derfor, at firmaet har været nødt til at foretage et indgreb i antallet af ansatte. Virksomheden vil fortsat se på fire områder for at finde besparelser: Ansatte, ikke-essentielle udgifter, produktionsomkostninger samt produktionsanlæg, ejendomme og udstyr.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs