MediaWatch

3com afskediger 1200 ansatte

Afskedeligelserne omfatter 900 fuldtidsansatte og 300 deltids- og midlertidigt ansatte. Dette svarer til en nedskæring af medarbejderstaben på cirka ti procent, fra 11.700 til 10.500 skriver the Wall Street Journal.

Afskedigelserne kommer ikke uventet for omverdenen, da 3Com allerede i december udtalte at de ville finde måder at spare mellem 200 og 225 millioner dollar. Denne besparelse skulle blandt andet genereres ved at fritstille ansatte.

Firmaet oplever ligesom andre firmaer i IT-branchen til den faldende forbrugeraktivitet, og det er blandt andet derfor, at firmaet har været nødt til at foretage et indgreb i antallet af ansatte. Virksomheden vil fortsat se på fire områder for at finde besparelser: Ansatte, ikke-essentielle udgifter, produktionsomkostninger samt produktionsanlæg, ejendomme og udstyr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs