Nokia fastholder forventet 3G succes

MediaWatch

Uanset de mange kortsigtede usikkerhedsfaktorer, der er med hensyn til 3G mobiltelefoni, fastholder Nokia, at systemet nok skal bryde igennem i løbet af det næste år, skriver Financial Times. Nokia indrømmer dog markedets forringede tilstand men fastholder, at hverken forretningsmodellen for 3G eller timingen for introduktionen vil blive ændret.

Nokia trodser markedets pessimisme og den stigen kritik af 3G ved at fastholde dets forudsigelser om at salget af mobiltelefoner på verdensplan i løbet af de næste tre år vil stige med 25 procent til omkring 500 millioner. Ifølge kritikerne vil nedgangen i markedet varer længere end de tre måneder, som Nokia oprindeligt har forudset.

Olli-Pekka Kallasvuo, der er finanschef for Nokia, siger i en kommentar, at han ikke forstår mange af de kommentarer fra folk, som ikke engang beskæftiger sig med at sælge 3G udstyr.

Nokia mener at 3G i starten vil dreje sig om fire hovedområder: multimedie beskedtjenester, som for eksempel elektroniske postkort, mobil e-commerce, lokationsbestemte tjenester og underholdning.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også