MediaWatch

Microsoft klar til appel

Microsoft's advokater vil på morgendagens møde i den amerikanske Appelret fremlægge synspunkter, der skal søge at fastslå, at selskabet har optrådt fuldt ud lovligt, at dommer Thomas Jackson Penfield's dom var forkert og selve strafudmålingen ekstrem, skriver CNN.

Ifølge adskillige juridiske analytikere fremstår USA's Appelret som det bedste bud på, at softwaregiganten har en reel chance for enten helt at omstøde den nuværende dom, eller i det mindste blødgøre aspekterne ved den nuværende. Appelretten dømte således til Microsoft's fordel i en relateret sag tilbage i 1998.

En advokat, der tidligere repræsenterede New York's statsadvokat i forbindelse med sagen, mener, at Microsoft vil være mere end tilfredse med, at trække en del af de mest negative aspekter ud af sagen og derefter søge en kompromisløsning med en mere venligstillet administration.

En del tyder på, at den nye Bush-administration vil betydeligt venligere stemt overfor softwaregiganten end den hidtidige Clinton-administration var. En eventuel svækkelse af sagen vil kunne føre til, at antimonopol håndhævere i den nuværende administration vil søge en kompromisløsning.

Microsoft har ikke ønsket at kommentere appellen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs