MediaWatch

Intel indgår i milliard-aftale

Aftalen lyder på en milliard dollar over en periode af af syv år. Fra Network Applince side vil aftalen omfatte køb af Intels chips samt andre komponenter til brug i deres løsninger. Til gengæld vil Intel bruge Network Appliance's produkter til deres databaser samt til varetagelse af deres salg over internettet, skriver Reuter.

For øjeblikket indbringer Intels salg på internettet en omsætning på over to milliarder dollar om måneden, men man håber at være i stand til at al handel til udbydere i fremtiden vil ske på denne måde.

Desuden vil aftalen byde på et udvidet samarbejde mellem de to virksomheder, der siden 1992 har samarbejdet på andre områder. Blandt de nye tiltag vil være udveksling af patenter, licenser samt samlede indkøb. Der er også tale om udvikling af produkter og forening af standarder.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs