MediaWatch

Mobilt Internet imponerer ikke

Det viser en ny undersøgelse, som konsulentfirmaet Accenture har gennemført i USA, Storbritannien, Tyskland, Finland og Japan. De fleste brugere i undersøgelsen sagde, at de synes godt om ideen om det mobile Internet, men at de i praksis finder det lettere at komme på nettet fra pc'en. Det skriver SiliconValley.

Det er særligt prisen på de trådløse tjenester, eller de små skærme på det meste håndholdte udstyr, brugerne er utilfredse med. Andre brugere mener, at dataoverføringen er for langsom.

Undersøgelsen - der blev gennemført online - fastslår, at kun 15 procent af de brugere, der har mobiltelefon eller andet bærbart udstyr, bruger det til at koble sig på Internettet. Der er imidlertid store nationale forskelle. 72 procent af de japanske mobil-ejere kobler sig på Internettet mod kun 6 procent i USA. Mindre end 1 procent bruger deres mobile udstyr til online-indkøb.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs