MediaWatch

Øst-programmører i entreprise

Planen er at etablere et softwarehus i Østeuropa, hvor russiske og ukrainske programmører kan arbejde for de vestlige virksomheder. Sammen med universiteter og etablerede softwarehuse i Ukraine og Rusland har WebIntelGroup skabt en base af højtuddannede programmører, der kan påtage sig opgaver lokalt eller udstationeret hos danske virksomheder.

Der er allerede ansat mere end 200 programmører og projektledere i de to tidligere Sovjet-stater, hvor omkostningsniveauet for en programmør er mindre end 20 procent af det vesteuropæiske niveau, skriver Børsen Online.

Samtidig med at afhjælpe den store efterspørgsel efter kvalitetssoftware til en konkurrencedygtig pris i Vesteuropa mener WebIntelGroup, at planen lever op til ånden i udviklingshjælpen, ved at tilføre opgaver til de lokale regioner i stedet for at dræne dem for arbejdskraft.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs