MediaWatch

Fastnet-trafikken tidobles på fem år

Om få år vil den almindelige taletelefoni stå for kun en brøkdel af den samlede teletrafik. Brugen af Internettet, e-mail og anden datakommunikation vil fortsat stige betydeligt, og en voksende del af trafikken vil være i multimedieformat, som stiller langt større krav til båndbredden. Andersen Management International skønner i en redegørelse til Telestyrelsen, at den samlede fastnet trafik vil tidobles i løbet af de næste fem år.

Fire teleselskaber, en gruppering af netværks-aktører og ejerne af de fælles TV-antenner kontrollerer den fysiske infrastruktur, der skal bære kommunikationen i fremtidens IT-Danmark.

Nyhedsbrevet Mediawatch, der udkommer i morgen fredag, beskriver ejerne af nettet og analyserer aktørernes stærke og svage sider.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs