MediaWatch

LetsBuyIt på banen igen

LetsBuyIt genoptager i løbet af de kommende dage dets forretningsaktiviteter i Tyskland, Frankrig, Sverige og Storbritannien. I alle øvrige lande, hvor selskabet tidligere har opereret, vil salget over LetsBuyIt's websites blive genoptaget i løbet af andet kvartal.

Den 8. februar anmodede advokatfirmaet Houthoff Buruma på vegne af LetsBuyIt om at selskabets betalingsstansning blev tilbagetrukket. LetsBuyIt gik i betalingsstansning den 28. december 2000, og den ophører efter rettens beslutning i dag med omgående virkning.

LetsBuyIt oplyser, at det med succes har gennemført den sidste finansieringsrunde, og det er lykkes selskabet at opnå over 52 millioner euro fra eksisterende aktieejere og nye investorer. Dermed er selskabet klar til at genoptage dets ordinære drift, oplyses det.

LetsBuyIt meddeler desuden, at alle vigtige restrukturerings aktiviteter, herunder lukning af kontorer i syv lande og reduceringen af medarbejderstaben fra 350 til cirka 150, er blevet implementeret som planlagt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs