MediaWatch

Kodak lancerer multi-kamera

Det nye kamera gør det muligt at tage still-billeder, lytte til musik eller optage video, og kombinerer dermed den seneste teknologi indenfor lyd og billede.

På bagsiden af mc3 findes en lysstærk LCD-skærm, som med det samme viser billeder eller videoklip. Ved hjælp af en medfølgende USB-docking station overføres video og billeder hurtigt og nemt til pc'en.

Mc3 har indbygget mikrofon og højttaler til at afspille mp3 filer eller aflytte videoklip. Desuden findes audio/video udgang, så mc3 kan tilsluttes stereoanlægget derhjemme eller i bilen.

Medfølgende software gør det, ifølge pressemeddelelsen fra Kodak, nemt at redigere og katalogisere videoklip og billeder eller sende dem på e-mail til familie og venner.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs