MediaWatch

Ny online B2B markedsplads

De fire selskaber vil i fællesskab etablere et nyt selskab, som skal udvikle og drive en elektronisk infrastruktur og markedsplads for business to business handel via Internettet, skriver AFX. Samarbejdspartnerne har allerede underskrevet en anpartshaveroverenskomst, og udviklet en forretningsplan for markedspladsen.

Formålet med den nye B2B tjeneste er at reducere indkøbsomkostningerne for de offentlige institutioner og private virksomheder, som er kunder hos samarbejdspartnerne. Ingen af virksomhederne vil oplyse om projektets finansielle detaljer, men markedspladsens kommercielle lancering forventes at finde sted i årets andet kvartal.

Management konsulentfirmaet Accenture er det tidligere Andersen Consulting og ErgoGroup er det tidligere Posten SDS.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs