MediaWatch

Telekommissær evaluerer 3G auktioner

Under forrige uges møde i Sverige reflekterede Erkki Liikanen og de øvrige fremmødte europæiske telekommunikations ministre over, hvordan problemstillingen fremover skal angribes, samt hvad der er at lære af erfaringerne, skriver AFX. Og det har telekommissæren tænkt sig at skrive et notat over.

Hvad angår 3G, så er der ikke længere så meget for kommissionen at koordinere, mener Erkki Liikanen. Under de planlagte reformer er kommissionen til gengæld på udsigt efter, hvordan man bedre og mere effektivt kanspille en rolle, som griber ind i de nationale regulative beslutninger for at sikre, at der på EU-plan bliver fælles regler. Det er mange medlemsstater imidlertid stærkt imod.

Et andet aspekt ved reformen går på, at kommissionen enstemmigt tilsluttede sig forslaget om universelle tjenester . leveringen af tjenester til rimelige priser i samtlige EU stater. Hvad angår dele af befolkningens manglende computerevner, som forventes at stige til 3,8 millioner i 2003, gik kommissionen ind for, at der etableres en task force, som skal tage sig af dette problem.

Mere fra MediaWatch

Nent skifter navn

Med nyt navn vil virksomheden signalere et strategisk fokus på streamingtjeneste, lyder det i en pressemeddelelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs