MediaWatch

Super-hacker taler i Arken

Ved arrangementet, der foregår på kunstmuseet Arken i Ishøj, vil Mitnick via satellitforbindelse lære politifolk og andre deltagere at 'tænke som en hacker'. Mitnick kan ikke selv være til stede, fordi han efter sin seneste dom ikke har tilladelse til at forlade USA. Det skriver Berlingske Tidende.

Blandt de øvrige talere er Københavns politidirektør Hanne Bech Hansen, der byder velkommen og repræsenterer Politiets Nationale Efterforskningscenters IT-støtteenhed. - Vi vil bare gerne nyde godt af hans viden og information, siger Jesper Lundorf, sikkerhedschef i firmaet Defcom, der står som arrangør.

Kevin Mitnick har ifølge en hjemmeside hos Danmarks Radio, der reklamerer for arrangementet på kunstmuseet, kostet firmaer som Sun Microsystems, Nokia, Novell og NEC over to mia. kr.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs