MediaWatch

Download software hos Amazon

I bestræbelserne på at gøre online detailbutikken Amazon overskudsgivende annoncerede selskabet for nylig en indskrænkning i de dele af produktporteføljen, der er omkostningskrævende at lagerhåndtere og som falder uden for selskabets kernevirksomhed: bøger, musik og videoer.

Med introduktionen af den nye butik satser Amazon på et sikkert salgshit, der ikke fordrer omkostningskrævende lagerplads. Software til download var et af de første tilgængelige detailprodukter på nettet og er fortsat et allestedsnærværende produkt i nethandlen. Hos online konkurrenten Barnes & Noble har computersoftware længe været en hovedartikel i bn.coms sortiment.

Amazon tilbyder her-og-nu-levering til computerbrugere, der efterspørger øjeblikkelig levering, eksempelvis på antivirus-eller skatteberegnings-programmer. "Med introduktionen af den nye butik med downloadbar software, kan vi nu imødekomme vore kunders behov inden for minutter i stedet for dage", udtaler Kirk Koenigsbauer, direktør med ansvar for software hos Amazon.com.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs