Ny netbank lanceret i dag

MediaWatch

Den svenske storbank, Föreningssparbanken, har i dag åbnet sin nye netbank Firstviewbank. Banken, der fungerer dels som et stærkt individualiseret websted og dels som netbank, har som mål at sikre sig mellem 100,000 og 150,000 kunder i løbet af de næste tre år.

Webstedet vil hovedsagligt koncentrere sig om at oplyse forbrugeren om en række af de aspekter, der er nødvendige for at skabe et økonomisk overblik. Blandt tiltagene vil være sammenligninger af rente-og gebyrsatser i udvalgte banker og med tiden realkreditinstitutter, gode råd samt oplysninger om privatøkonomi herunder aktiehandel, bolighandel, barnedåb med mere.

Ifølge Peter Nordblad, bankchef i Firtsviewbank, vil banken primært søge at konkurrere med de store danske banker. Ligeledes er det målet, at introducere de danske forbrugere til konceptet om at benytte sig af flere forskellige banker, alt afhængig af hvem der har det bedste produkt.

I Sverige er det således meget udbredt, at den enkelte kunde benytter sig af indtil flere banker og Nordblad håber på, dette koncept også kan slå igennem i Danmark.

Firtsviewbank satser på at være blandt de ti billigste banker på de produkter der udbydes. Der satses dog mere på langsigtet troværdighed end at være den billigste bank af alle.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også