MediaWatch

QXL's omsætning daler

QXL's aktie er i kølvandet på sidste års generelle nedgang blandt de hårdest ramte i den britiske internetbranche og selskabet oplyser nu, at resultatet før skat gældende for dets tredje kvartal endte med et tab på 41.4 millioner britiske pund. I forhold til samme periode sidste år er dette en forværring på 3.3 millioner pund. I andet kvartal 2000 endte det samlede tab på 67.7 millioner britiske pund, skriver Financial Times.

Omsætningen faldt i forhold til andet kvartal fra 5.97 millioner britiske pund til 4.1 millioner pund. Det er dog en fremgang sammenlignet med i fjor, idet resultatet dengang endte på 1.55 millioner britiske pund.

QXL, der i øjeblikket må se sin amerikanske konkurrent eBay vinde fodfæste via opkøbet af det franske iBazar, har selv i kraft af opkøbet af det tyske Ricardo øget sin transaktionsværdi samt antallet af brugere.

Ifølge selskabet steg den samlede transaktionsværdi 24 procent i det forgange kvartal. Set i relation til sidste år er der tale om en firdobling.

QXL havde ifølge egne oplysninger 2.6 millioner brugere per 31. december 2000. Dette svarer til en fremgang på 84 procent set over hele kvartalet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs