MediaWatch

Orange-aktier til bundpris

Tilbudet er overtegnet 2,6 gange til en offentlig pris på 9,50 euro og en institutionel pris på 10 euro per aktie, forud for Oranges debut i den offentlige handel på børsen i Paris klokken 14:00 i dag, skriver Financial Times.

Det betyder at IPO'en samlet set rejser 7,2 milliarder euro, hvilket svarer til en værdisætning af Orange på 48,5 milliarder euro. Ifølge France Telecom blev 76 procent af det samlede tilbud svarende til 484 millioner aktier tilbudt institutionelle investorer mens 149 millioner aktier eller 24 procent gik til gensalgsinvestorer.

France Telecom havde oprindeligt forventet at Orange kunne børsnoteres til mellem 100 og 150 milliarder euro, da det overtog selskabet fra Vodafone forrige år og slog det sammen med France Telecoms eget mobilselskab.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs