MediaWatch

Orange-aktier til bundpris

Tilbudet er overtegnet 2,6 gange til en offentlig pris på 9,50 euro og en institutionel pris på 10 euro per aktie, forud for Oranges debut i den offentlige handel på børsen i Paris klokken 14:00 i dag, skriver Financial Times.

Det betyder at IPO'en samlet set rejser 7,2 milliarder euro, hvilket svarer til en værdisætning af Orange på 48,5 milliarder euro. Ifølge France Telecom blev 76 procent af det samlede tilbud svarende til 484 millioner aktier tilbudt institutionelle investorer mens 149 millioner aktier eller 24 procent gik til gensalgsinvestorer.

France Telecom havde oprindeligt forventet at Orange kunne børsnoteres til mellem 100 og 150 milliarder euro, da det overtog selskabet fra Vodafone forrige år og slog det sammen med France Telecoms eget mobilselskab.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs