MediaWatch

Danske IT-konsulenter opkøbt

Det norske IT-hus har med købet af de danske selskaber valgt at gå mod trenden og har således via en øgning i salget af virksomhedsbaseret økonomistyrings software, også kendt som ERP-software, påbegyndt en decideret oprustning på området, skriver Jyllands-Posten.

Ole Wamsler, administrerende direktør for Hands' danske afdeling, er overbevist om, at man i kraft af en satsning på ASP samt en specialiseret brancheløsning bedre vil være istand til at rette fokus mod kunderne.

Hands, der siden udskillelsen fra det norske Merkantildata's Applikations-division har ført en tydelig opkøbsstrategi blandt andet ved opkøb af ASP-selskabet Kingtron og dets konsulentdel Kontor Data samt de to ovennævnte IT-huse, har efter opkøbet godt 300 medarbejdere i Danmark.

Prisen for de to seneste selskaber blev samlet på 94 millioner kroner. Heraf var de 85 millioner betaling for Systempartner samt dets 155 medarbejdere. Nordjysk Edb-Center har 24 medarbejdere. En eventuel afskedigelsesrunde, som følge af sammenlægningen, blev ikke kommenteret.

Hands har afdelinger i Norge, Finland og Sverige og omsatte sidste år for godt 423 millioner norske kroner.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs