Danske IT-konsulenter opkøbt

MediaWatch

Det norske IT-hus har med købet af de danske selskaber valgt at gå mod trenden og har således via en øgning i salget af virksomhedsbaseret økonomistyrings software, også kendt som ERP-software, påbegyndt en decideret oprustning på området, skriver Jyllands-Posten.

Ole Wamsler, administrerende direktør for Hands' danske afdeling, er overbevist om, at man i kraft af en satsning på ASP samt en specialiseret brancheløsning bedre vil være istand til at rette fokus mod kunderne.

Hands, der siden udskillelsen fra det norske Merkantildata's Applikations-division har ført en tydelig opkøbsstrategi blandt andet ved opkøb af ASP-selskabet Kingtron og dets konsulentdel Kontor Data samt de to ovennævnte IT-huse, har efter opkøbet godt 300 medarbejdere i Danmark.

Prisen for de to seneste selskaber blev samlet på 94 millioner kroner. Heraf var de 85 millioner betaling for Systempartner samt dets 155 medarbejdere. Nordjysk Edb-Center har 24 medarbejdere. En eventuel afskedigelsesrunde, som følge af sammenlægningen, blev ikke kommenteret.

Hands har afdelinger i Norge, Finland og Sverige og omsatte sidste år for godt 423 millioner norske kroner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også