MediaWatch

Danske IT-konsulenter opkøbt

Det norske IT-hus har med købet af de danske selskaber valgt at gå mod trenden og har således via en øgning i salget af virksomhedsbaseret økonomistyrings software, også kendt som ERP-software, påbegyndt en decideret oprustning på området, skriver Jyllands-Posten.

Ole Wamsler, administrerende direktør for Hands' danske afdeling, er overbevist om, at man i kraft af en satsning på ASP samt en specialiseret brancheløsning bedre vil være istand til at rette fokus mod kunderne.

Hands, der siden udskillelsen fra det norske Merkantildata's Applikations-division har ført en tydelig opkøbsstrategi blandt andet ved opkøb af ASP-selskabet Kingtron og dets konsulentdel Kontor Data samt de to ovennævnte IT-huse, har efter opkøbet godt 300 medarbejdere i Danmark.

Prisen for de to seneste selskaber blev samlet på 94 millioner kroner. Heraf var de 85 millioner betaling for Systempartner samt dets 155 medarbejdere. Nordjysk Edb-Center har 24 medarbejdere. En eventuel afskedigelsesrunde, som følge af sammenlægningen, blev ikke kommenteret.

Hands har afdelinger i Norge, Finland og Sverige og omsatte sidste år for godt 423 millioner norske kroner.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs